Wednesday, Aug. 15, 2018

Norges beste webdomener-portefølje selges

Written By:

|

28. mai, 2012

|

Posted In:

Norges beste webdomener-portefølje selges

Er du eller ditt firma en av tusenvis som driver innen webdesign/webutvikling eller web/internett generelt, gir vi deg nå et enestående og unikt tilbud. Du kan nå sikre deg en pakke med noen av de beste domenenavnene som finnes innen sjangeren (totalt 10 .no-domener):

Webdesigner.no (med innhold)
Det beste domenenavn som kan fåes for en webdesigner. Konkurransen rundt webdesign og webprodukter er steinhard, så et toppdomene som ranker høyt i søkemotorene for potensielle kunder, er alfa og omega. Det er pr. dags dato (18.05.2012) 13.100.000 resultater på søk på «webdesigner» på Google.no, og Webdesigner.no rangeres som nr. 3 av disse. På søket web designer (uten appostrofer) er domenet ranket som nr. 6 av hele 2.360.000.000 resultater for dette søkeordet!

Webutvikler.no (med innhold)
Det beste domenenavn som kan fåes for en webutvikler. Konkurransen rundt webutvikling og webprodukter er steinhard, så et toppdomene som ranker høyt i søkemotorene for potensielle kunder, er alfa og omega. Det er pr. dags dato (18.05.2012) 170.000 resultater på søk på «webutvikler» på Google.no, og dette domenenavnet «WebUtvikler.no» er ranket ØVERST, dvs. som nr. 1. Også ranket som nr. 1 på resultat for søkeordet web utvikler (uten appostrof) av 1.500.000 resultat.

Inkludert i pakken er følgende gode domenenavn (uten innhold):
* Designere.no
* Dataen.no
* Interaktivt.no
* Nettfirma.no
* Nettstart.no
* Nettsidene.no
* Produktdemo.no
* eBlogg.no

BIN (kjøp nå pris) kun kr. 250.000,- / evt. bud over kr. 150.000,- vil bli vurdert.
Seriøse investorer kan kontakte oss her

Share This Article

Related News

Bruktbiler.no
Webdesigner.no
Dy.no

About Author

admin

Leave A Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *