Wednesday, Aug. 15, 2018

Software

Software og scripts for domenespekulanter

Det finnes en god del software utviklet for domenespekulanter. Felles for disse er at de fleste er for engelskspråkelige. Foreløpig kjenner jeg ikke til noen gode norske program, men hvis du vet om det, så ta kontakt! Softwaren du finner under er svært nyttig for de som ønsker å finne de beste utgåtte domener. Her er et utvalg av programmer og scripts som du kan laste ned eller teste online. Bruk av softwaren skjer på eget ansvar.

domenebloggen.gif   db Søkemotor-Sjekker (Online script)
Dette er vårt første domeneskript online. Med dette skriptet kan du søke inntil 10 domener (nye eller utløpte) samtidig i løpet av noen sekunder, og finne ut PR (PageRank), Alexa rankingen, hvor lenge domenet har eksistert, antall innkommende lenker fra Google/Yahoo/MSN, samt hvem som eier eller om det fortsatt er ledig! Med dette skriptet får du fram mange interessante opplysninger og sparer deg masse tid – og det beste av alt, det er gratis!
– Prøv skriptet her
 
domenebloggen.gif  Domain Name Portfolio 1.0.1 (202 kb – gratis)
Enkelt og bra program for å lagre dine domener i din egen portofølje. Domener kan inndeles i kategorier og du kan også selge domenene m.m.
Last ned her 

domenebloggen.gif  Expired Domains v. 1.0 (1,76 MB – Windows NT/2000/XP/Vista  – Gratis)
En av mine favoritt domenenavn software. Avansert for å være gratisprogram. Den laster automatisk ned alle ledige domenenavn den finner diverse tildenavn, inkl. .com, .net, .info, .biz. Smart søkefunksjon der du kan søke etter dine ønsket nisje, tilde og lengde på domene. 
Last ned her

domenebloggen.gif   Domain Mage 1 (8,77 MB – Windows 95/98/Me/NT/2000/XP – Gratis)
Dette programmet er gratis å teste. Ønsker du å kjøpe det er prisen USD24,95. Programmet skiller seg fra den ovenfor, da Domain Mage søker gjennom de mest populære søkemotorene som Google og Yahoo og finner utgåtte domener med inngående lenker. Alle vet hvor viktig inngående lenker er for å få besøkende til ditt domene.
Last ned her

domenebloggen.gif  Available Domains PRO (1,07 MB – Windows inkl. Vista – Gratis)
Gratis å prøve. PRO versjonen koster USD59. Programmet finner utgåtte domener. Programmet har «Quick Mode» som gjør at du kan søke direkte i forskjellige emner. Programmet kan også søke Yahoo og Google etc. etter domener med inngående lenker.
Last ned her